EKİPLERİMİZ SU HATTI TAMİRATI ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYOR

CHP 28.09.2024 16:23:29 0
EKİPLERİMİZ SU HATTI TAMİRATI ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYOR

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şehrin dört bir yanında su hattı tamirat çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yalova Belediyesi, su altyapısının sürekli iyileştirilmesi ve halkın sağlıklı içme suyuna ulaşabilmesi için gerekli önlemleri almayı sürdürüyor. Ekipler, diğer ilgili birimlerle koordineli bir şekilde çalışarak, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için büyük çaba sarf ediyor.

Ekipler son olarak, Dere Mahallesi Koyuncu Sokak’ta içme suyu hattı tamiratı gerçekleştirdiler. Ayrıca, Fevzi Çakmak Mahallesi Fırın Sokak’ta meydana gelen su patlağının da ekipler tarafından onarılması için çalışma yürütülüyor. Yalova Belediyesi, su ve kanalizasyon hizmetlerinde daha kaliteli bir altyapı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yalova,Yalova Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, BAĞLICA KÖYÜ’NDE İHTİYAÇLARI YERİNDE İNCELEDİ

100. Yıl Mahallesi 842 Ada İçi Düzenlemesi

Koza Kütüphane’de başarılı tatbikat

İZMİT BAL GÜNLERİ YARIN BAŞLIYOR!

Başkan Seçer, Toroslar Belediyesi’nin ‘Osmaniye Mahallesi Gündüz Bakımevi’nin Açılışına Katıldı

TEPEBAŞI'NDA MAVİ BAYRAK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Harcamalara Katılım Payı Hakkında Bilgilendirme

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Manisa’da Türkülerle Anıldı