EKİPLERİMİZ ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

CHP 3.10.2024 14:58:41 0
EKİPLERİMİZ ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, içme suyu hattında meydana gelen arızalara hızla müdahale ediyor. Ekipler, içme suyu hattında meydana gelen patlaklara müdahale ederek kesintisiz su akışının sağlanması için sahada büyük çaba sarf ediyor.

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi üzerinde bulunan ana içme suyu hattında meydana gelen arızaya müdahalede bulunuyor. Patlakların onarılması için büyük çaba sarf eden ekipler, bölgedeki su hizmetlerinin kesintisiz sağlanabilmesi için çalışma yapıyor.

Yaşanan arızaların en kısa sürede giderilebilmesi için büyük çaba harcayan ekipler, “Tüm kaynaklarımızı seferber ederek, Yalova halkının su ihtiyacını en hızlı şekilde karşılamaya odaklandık. Hedefimiz, vatandaşlarımıza kesintisiz ve kaliteli su hizmeti sunmaktır. Arızaları hızlı bir şekilde çözmek için sahada yoğun çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza sabır ve gösterdikleri anlayış nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi

3 Ekim Perşembe Söyleşi

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN "CAN DOSTLARA VEFA" İSİMLİ KARMA RESİM SERGİSİ

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi

TEVFİK HOCA EVİ MÜDAVİMLERİ 1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ’NDE SAPADERE KANYONU’NU GEZDİ

Bolsev’de burs başvuruları yarın başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi eğitime köprü oluyor

Yenimahalle’de altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Başkan Seçer Söz Verdi, Büyükşehir Birimleri Can Dostları Sahiplendi

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YENİ BİR PROJE

26.2°