EKİPLERİMİZ ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

CHP 3.10.2024 14:58:41 0
EKİPLERİMİZ ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, içme suyu hattında meydana gelen arızalara hızla müdahale ediyor. Ekipler, içme suyu hattında meydana gelen patlaklara müdahale ederek kesintisiz su akışının sağlanması için sahada büyük çaba sarf ediyor.

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi üzerinde bulunan ana içme suyu hattında meydana gelen arızaya müdahalede bulunuyor. Patlakların onarılması için büyük çaba sarf eden ekipler, bölgedeki su hizmetlerinin kesintisiz sağlanabilmesi için çalışma yapıyor.

Yaşanan arızaların en kısa sürede giderilebilmesi için büyük çaba harcayan ekipler, “Tüm kaynaklarımızı seferber ederek, Yalova halkının su ihtiyacını en hızlı şekilde karşılamaya odaklandık. Hedefimiz, vatandaşlarımıza kesintisiz ve kaliteli su hizmeti sunmaktır. Arızaları hızlı bir şekilde çözmek için sahada yoğun çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza sabır ve gösterdikleri anlayış nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YENİ BİR PROJE

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, CHP BELEDİYE GAZETESİNİN SORULARINI YANITLADI

Mamak Belediyesi Meme Kanserine Dikkat Çekiyor

EKİPLERİMİZ ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

HER NOKTADA ÇALIŞMA VAR

UMFF, Sinemaseverleri Büyülü Bir Yolculuğa Çıkaracak

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden Unutulmaz Açılış

Büyükşehir’in 1. Dönem Çocuk Meclisi’nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

26.2°