Tarih: 14.10.2024 16:05

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantıları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı olağan toplantıları başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk’ün başkanlık ettiği Ekim ayı olağan meclis toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı.

Eş Başkan Ahmet Türk’ün başkanlık ettiği meclis toplantısında, gündemin 1. maddesi olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının 03.09.2024 tarih ve 153138 sayılı Mardin Büyükşehir Belediyesi (1) sayılı Kadro İhdas Cetveli ile revize teşkilat şemasının onaylanması ile ilgili teklifi ve bu konuda düzenlenen Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Raporları görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının 2’nci, 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci maddeleri ilgili komisyona gönderilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

6’ncı madde olan Mali Hizmetler Daire Başkanlığının 06.09.2024 tarih ve 154040 sayılı Ömerli Belediyesinin ek bütçe talebi ile ilgili teklifi ve bu konuda düzenlenen Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git