Tarih: 08.10.2024 02:41

Ekim Ayı Kadın Özgün Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Eş Başkan Devrim Demir başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı Kadın Özgün Toplantısı'nda, kadına yönelik şiddet, meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık konuları ele alındı.

Toplantıya Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Evin Soysal, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Mehtap Çınar, ilçe belediye eş başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri katıldı.

İlçelerin genel durumu ile ilgili hazırlanan raporların analizi yapılarak, ilçelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantıda; kadın istihdamı, kadın organik pazarlarının kurulması, kadına yönelik şiddet, 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı çalışmaları, kadın yaşam merkezlerinin kurulması, kadınlar için meslek edindirme kurslarının açılması, kadın sağlığı ve kadınların ekonomide daha aktif rol alması gibi konular üzerinde duruldu.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git