Edebiyat Söyleşileri Murat Uyurkulak ile başlıyor

CHP 19.10.2024 17:07:41 0
Edebiyat Söyleşileri Murat Uyurkulak ile başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, edebiyatseverleri her ay düzenleyeceği Edebiyat Söyleşileri ile usta yazarlarla buluşturacak. İzmir Milli Kütüphane salonunda 19 Ekim'de gerçekleştirilecek buluşmanın ilk konuğu yazar, senarist ve çevirmen Murat Uyurkulak olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Söyleşileri başlıyor. Ekim, kasım ve aralık aylarında yazarlar, eleştirmenler ve okurlar arasında etkileşimi artıracak Edebiyat Söyleşileri'nin ilk konuğu ise yazar, senarist ve çevirmen Murat Uyurkulak olacak. İzmir Milli Kütüphane salonunda düzenlenecek buluşma, Prof. Dr. Nevzat Kaya moderatörlüğünde yapılacak. 19 Ekim saat 16.30-17.30 arasında "Edebiyattan Sahneye-Romandan Senaryoya" başlığıyla düzenlenecek etkinlik ücretsiz.

İzmir,İzmir Belediyesi

AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Atakum Belediyesi’nin 2025 mali yılı bütçesi 2 milyar 555 milyon TL

Hayvanlara Şiddet Durdurulamıyor