EBBNN 9. YAZ SPOR OKULLARI YOUN LGYLE AILDI

AK PARTİ 6.07.2024 13:48:13 0
EBBNN 9. YAZ SPOR OKULLARI YOUN LGYLE AILDI

Erzurum Bykehir Belediyesi’nin her yl geleneksel olarak dzenledii 9. Yaz Spor Okullar’nn al youn bir katlmla gerekleti. Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, alta yapt konumada, sporun nemine vurgu yapt. Bakan Sekmen, “nsanlarn toplum kurallarna uygun olarak yaayabilmesi, iyi ilikiler kurabilmesi, salkl olmas, dnce geliiminin yannda, bedensel geliimine de baldr. Bedensel ynden salkl olan kiiler, takm almasna duyarl, milli ve manevi ilkeleri benimsemi, vatann ve milletini seven bireyler olarak topluma fayda salamaktadr. te bu dnceden hareketle 10 yl nce hayata geirdiimiz yaz ve k mevsiminde devam eden Spor Okullarmz ile imdiye kadar yaklak 50 bin yavrumuzu sporla buluturduk” dedi.

 

“ERZURUM AVRUPA’NIN EN AKTF SPOR EHRDR”

“Bu yl dokuzuncusunu dzenlediimiz Yaz Spor Okullar, 9 branta gerekleiyor. Futbol, basketbol, yzme, voleybol, tenis, karate, kick boks, buz pateni ve jimnastik branlarna katlan 2500 yavrumuz, bo vakitlerini spor yaparak geirecek ve bylelikle kt alkanlklardan uzaklaacak. 7-14 ya aralndaki ocuklarn katld, yiyecek, cretsiz malzeme temini ve servis imknnn saland Yaz Spor Okullar, iki buuk ay srecek” diyen Bakan Sekmen, szlerini yle srdrd: “Yardmc uzmanlarla birlikte yaklak 19 antrenrn gzetiminde spor yapacak olan ocuklarmz arasnda yetenekli olanlar, velilerimizin istek ve onayyla spor kulplerinin altyapsna kazandrlacak. Grld gibi birok amac barndran Yaz Spor Okullar ile geleceimizin teminat olan yavrularmz, sporun fair play ruhuyla buluarak hayatta daha da baarl olacak. Greve geldiimiz gnden bu yana sporda hamle yatrmlarla Erzurum’u marka bir kent haline getirdik. 150 ulusal 50’yi akn uluslararas organizasyonla Erzurum Avrupa’nn en aktif spor ehri oldu.”

 

“SPOR TESSLERNDE DE 1 NUMARAYIZ”

Bakan Mehmet Sekmen, “Olimpiyat kentinde kulpleme ve tesislemeye de byk bir nem verdik” kaydn dt. Sekmen, unlar kaydetti: “Yksek rtifa Kamp Merkezi, Erzurumspor Tesisleri, Er Meydan, golf sahalar, alttan stmal futbol sahalar, 6 ak 3 kapal tenis kortu, 1 yar olimpik yzme havuzu, Dursun Ali Kishal Gre Eitim Merkezi, Yksek rtifa Spor Salonu, Jimnastik Salonu, 1 basketbol ve 1 voleybol sahas, trafik eitim pisti, 6 fitness salonu ve daha ismini sayamayacam toplam 50’yi akn tesisimizle ilimizin spor hayatna katkda bulunmaya devam ediyoruz. Bizlere olan destek ve duanzla inallah bu ehrin geliim ve deiimi sporda olduu gibi dier tm alanlarda da devam edecek.

Szlerime burada son verirken Yaz Spor Okullar’mzn olumasnda emei geen mesai arkadalarma teekkr ediyor, siz kymetli yavrularmza sosyal ve sportif hayatnzda baarlar diliyorum.” AK Parti Erzurum l Bakan Av. brahim Kkolu, AK Parti MKYK yesi Fevzi Polat ve Erzurum Bykehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynal’nn konumalar sonras ocuklara cretsiz spor malzemeleri datld.

 


Erzurum,Erzurum Belediyesi

ÜSTYAPI ATAĞI İÇİN MUHTARLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

“İlçelerimizin beklentilerini karşılayacak adımları atmaya devam edeceğiz”

Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi’nden Kış Öncesi Önemli Uyarı

Başkan Büyükkılıç, Atık Malzemelerden Sanata Rölyef Sergisi'ni Açtı

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan Duyuru..

BAŞKAN GENÇ ARSİN’DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Pamuk ile Kömür, Çocuklar İçin Sahne Alacak

Başkan Büyükkılıç’a “İstişare” Ziyaretleri

BAŞKAN ALTAY BANLİYÖ HATTINDA ÇALIŞMALARIN YOĞUN ŞEKİLDE SÜRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

31.5°