Tarih: 26.09.2024 22:08

DURAKLARA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki durakları bakımdan geçiriyor.

Yalova Belediyesi, ulaşım hizmetlerini iyileştirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri durakların daha konforlu ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli bakım ve onarım işlemlerini titizlikle sürdürüyor.

Kentin ulaşım yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Yalova merkezinde yoğun olarak kullanılan ve çatısı arızalanan durak onarılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Öte yandan Fatih Caddesi’nde bulunan duraklar da bakımdan geçirilmeye başlandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada kent genelindeki durakların belirli periyotlarla bakım ve onarından geçirildiği bildirildi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Orjinal Habere Git