CHP 26.09.2024 22:08:00 0
DURAKLARA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki durakları bakımdan geçiriyor.

Yalova Belediyesi, ulaşım hizmetlerini iyileştirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri durakların daha konforlu ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli bakım ve onarım işlemlerini titizlikle sürdürüyor.

Kentin ulaşım yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Yalova merkezinde yoğun olarak kullanılan ve çatısı arızalanan durak onarılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Öte yandan Fatih Caddesi’nde bulunan duraklar da bakımdan geçirilmeye başlandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada kent genelindeki durakların belirli periyotlarla bakım ve onarından geçirildiği bildirildi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Sporun zirvesindekiler 8 Ekim’de İzmir’de buluşacak

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA FENERBAHÇELİLERDEN ZİYARET

2 EYLÜL SPOR KULÜBÜ'NDEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

Yavuzlar Köprüsü ve Türkan Saylan Gündüz Bakımevi Açılıyor

İZMİT BELEDİYESİ GECE KREŞİ BAŞLIYOR

ŞEHİRLERİN İKLİM HAREKETİ GÜÇLENECEK

İRAN KÜLTÜRÜNE IŞIK TUTAN ETKİNLİK VATANDAŞLARIMIZDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dinar Belediye Sporumuzun’da yer aldığı 1. Amatör Lig'de, Grup ve Fikstür Belli Oldu.