Dünya Yaşlılar Günü’nde Spor Yapıp Müzik Dinlediler

AK PARTİ 3.10.2024 03:25:33 0
Dünya Yaşlılar Günü’nde Spor Yapıp Müzik Dinlediler

Pendik Belediyesi “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla Vefa Kıraathanesi sakinlerine özel bir etkinlik düzenledi. Pendik Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler, ok atışı ve müzik dinletisi ile keyifli vakit geçirdi.

Her yıl 1 Ekim’de yaşlı bireylerin haklarına ve topluma katkılarına dikkat çekmek amacıyla Dünya Yaşlılar Günü kutlanıyor. Bu kapsamda Pendik Belediyesi, Gençlik Kampı’nda Vefa Kıraathanesi sakini yaşlılarımız için etkinlik düzenledi. Katılımcılar, kendileri için hazırlanan fotoğraf köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca düzenlenen sportif etkinlikler büyük ilgi gördü. Vefa Kıraathanesi Resim Sergisi’ni gezen sakinler, sanata olan ilgilerini de ortaya koydu. Etkinlikte katılımcılar, müzik dinletisi eşliğinde keyifli anlar yaşarken eğlence dolu bir gün geçirdi.

İstanbul,Pendik Belediyesi

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “HEMŞEHRİLERİMİZİN TEŞEKKÜR VE DUALARINI ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Başkan Alper Taban'dan İtfaiye Personeli Ve Huzur Evi Sakinlerine Ziyaret

“Yaşlılarımızın Günlük Yaşamlarını Çalışmalarımızla Kolaylaştırma Gayesindeyiz”