Dünya Veteriner Hekimler Gününüz Kutlu Olsun.

AK PARTİ 28.04.2024 16:36:11 0
Dünya Veteriner Hekimler Gününüz Kutlu Olsun.

Sandıklı ilçemizde, hizmet veren Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Adnan Öztaş adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü i.Deniz Kartal, Veteriner Hekimlere çiçek takdim etti.

Bu özel günde, ilçemizdeki Veteriner Hekimlerin özverili çalışmalarını takdir etmek ve teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Belediye Başkanı adına çiçekler verildi. Veteriner Hekimler, takdim edilen çiçeklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken Veteriner hekimler, yirmi yıldır hiç hatırlanmadıklarını ve kendilerini hatırlayıp çiçek gönderdiği için Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Veteriner Hekimlerin hayvan sağlığı için gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederek, mesleklerinde başarılar diledi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Selçuklu Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel, anlamlı etkinlik SELÇUKLU SANAT VE TASARIM ATÖLYESİ, ANNE-ÇOCUK ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE VEKTÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR MADALYALARI TOPLADI