DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

CHP 22.09.2024 00:02:04 0
DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

Dünyanın en büyük sivil çevre hareketi olan Dünya Temizlik Günü, Let’s Do It World Derneği tarafından bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Yalova Belediyesi, Let’s Do It Derneği Yalova Temsilciliği'nin organize ettiği etkinliğe paydaş olarak katılarak birimleriyle tam destek verdi.

Yalova Belediyesi’nin dünya genelinde kutlanan Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında Let’s Do It (Haydi Yapabilirsin) Hareketi’ne destek olarak yapılan organizasyonun paydaşı oldu. Yalova Belediyesi, Let’s Do It World Derneği’nin düzenlediği etkinliğe tam destek verdi. Etkinlik kapsamında, Doğu Sahil Bandı’nda temizlik çalışması yapıldı ve gönüllülerle birlikte ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Let’s Do It Derneği Yalova Temsilcisi Emine Aleyna Tabak, etkinlikte ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün burada, çevremizi korumak ve daha temiz bir gelecek için bir araya geldik. Gönüllülerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, doğamıza olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatıyor. Herkesi doğamıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Paydaşımız olan ve birimleriyle etkinliğimize tam destek veren Yalova Belediyesi’ne, Yalova Belediye Başkanımız Mehmet Gürel’e ve ekibine, bizleri etkinliğimizde yalnız bırakmayan gönüllülerimize, Milli Okçumuz Şeydanur Utuş ve kano sporcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

MUTLU ÇOCUK YETİŞTİRMENİN SIRLARINI ÖĞRENDİLER

İZKİTAP – 4. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim’de kapılarını açıyor

Motosiklet Çalıştayına Davetlisiniz...

Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden anlamlı etkinlik

“Demir Lady” yine zirvede

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı

Öğrencilerimizi Karşılamaya Başladık

BAŞKAN ÜNLÜCE’DEN HAREKETE DAVET!

22.1°