Dulkadiroğlu’nda O Arterler 13 Temmuz’a Kadar Trafiğe Kapalı Olacak

AK PARTİ 2.07.2024 13:39:02 0
Dulkadiroğlu’nda O Arterler 13 Temmuz’a Kadar Trafiğe Kapalı Olacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Mesutcan Caddesi ve Aşıkoğlu Hüseyin Caddesi’nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterlerin 13 Temmuz Cumartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sırasında ulaşımda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Alperen Berber Avrupa Şampiyonu

2024 Yılı Üretici Pazarı Listesi

Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu