DULKADİROĞLU TRAFİK EĞİTİM PARKI MİNİK ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİ

DİĞER 3.05.2024 18:47:38 0
DULKADİROĞLU TRAFİK EĞİTİM PARKI MİNİK ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİ

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Bahçelievler mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkı, trafik haftası dolayısıyla minik öğrencileri ağırladı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik eğitimi verilen öğrenciler, park içerisinde yer alan sinyalizasyon sistemi ve yaya geçitlerinde trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, her yıl olduğu gibi bu yılda trafik haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler öğrencilere trafik eğitimi verdi. Park içerisinde yer alan trafik parkurunda trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenen öğrenciler mutluluklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş,Dulkadiroğlu Belediyesi

SİİRT BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMLARINA DEVAM EDİYOR

Mecliste Türk’e Verilen Ceza Kınandı

Şahkulubey Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının su ihtiyacı karşılandı