DULKADİROĞLU BELEDİYESİ EKİPLERİ BALLICA MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

DİĞER 26.06.2024 19:22:32 0
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ EKİPLERİ BALLICA MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Ballıca Mahallesi`nde parke yol tamiratına devam ediyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ballıca Mahallesi`nde yürüttüğü parke yol tamiratı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Akpınar, mahalle sakinlerine daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak amacıyla yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
Başkan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: Göreve geldiğimiz günden bu yana Dulkadiroğlu`muzun her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Ballıca Mahallesi`ndeki yolların yenilenmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırma hedefimizin bir parçasıdır. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, parke yol tamiratı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Amacımız, yollarımızı en kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin kullanımına sunmaktır.

Kahramanmaraş,Dulkadiroğlu Belediyesi

Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

Van Gölünde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu