Dolayoba Spor Kulübü Binası Baştan Aşağı Yenilendi

AK PARTİ 29.03.2024 18:29:01 0
Dolayoba Spor Kulübü Binası Baştan Aşağı Yenilendi

Pendik Belediyesi Dolayoba Spor Kulübü Binası’nı baştan aşağı yeniliyor. İç ve dış boyası, mekanik ve elektrik tesisatı dahil tamamen yenilenen bina, peyzaj düzenlemesindeki son rötuşlar sonrası kulüp idarecileri ve oyuncularının hizmetine sunulacak.

Spora desteğini her alanda sürdüren Pendik Belediyesi, Dolayoba Spor Kulübü Binası’nı baştan aşağı yeniliyor. Kulübün Velibaba Hukukçular Caddesi üzerindeki yaklaşık 25 yıllık binasının iç ve dış sıvası ile boyası, mekanik ve elektrik tesisatı, kazan dairesi ve dış aydınlatması tamamen yenilendi. Peyzaj düzenlemesinde son rötuşların yapıldığı yenileme çalışması sonrası Dolayoba Spor Kulübü Binası kulüp idarecileri ve oyuncularının hizmetine sunulacak.

İstanbul,Pendik Belediyesi

Yazar Kapanoğlu, Edebiyatseverlere Seslendi

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR