Doktorlar, Büyükşehir ile “Sağlık” İçin Pedalladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Kayseri Tabip Odası iş birliğinde düzenlenen ‘2’nci Doktorlar Bisiklet Turu’ etkinliğinde sağlık çalışanları, 7 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganıyla Devlet Hastanesi önünde başlayan etkinliğe Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, doktorlar, sağlık personeli ve üniversite öğrencileri katıldı.

Doktorlardan Meslektaşları Büyükkılıç’a Teşekkür

Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, meslektaşı olan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Doktorlar bisiklet turumuzun ikincisini yapıyoruz. Devlet Hastanesi bahçesinden başlayıp, Düvenönü, meydan, şehitliğimizden millet bahçesi ile beraber bizim hekimler bahçemiz ile sonlanacak. Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız, üniversiteden gelen tıp fakültesi öğrencilerimiz katılıyor. Sağlığın, egzersizin bizim için önemli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bu etkinlikte aynı zamanda meslektaşımız olan Dr. Memduh Büyükkılıç hocamıza ve Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.”

Bisiklet turuna katılan hekimlerden Doç. Dr. Yunus Dönder ise bir hekim olarak Kayseri Tabip Odası’nın bisiklet turuna katıldıklarını, bu sosyal sorumluluk projesini desteklemek istediklerini ifade etti.

Tabipler Bahçesi’nde sona eren bisiklet turunun ardından katılımcılar, Tabipler Bahçesi’nde düzenlenen renkli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

Kemer’de Osmanlı’dan kalma mezar

Duyanlar, duymayanlara haber versin. Resim yarışmamız başlıyooor!

TEPEBAŞI'NDA RİSKLİ BİNANIN YIKIMINA BAŞLADI

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL VE BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KARTALLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Ekiplerimiz Çalışmalarını Sürdürüyor

ÜNYE BELEDİYESİ 2025 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI

KOKARCA İLE MÜCADELE KAPSAMINDA MUHTARLARIMIZA İLAÇ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Yüzyılında Uluslararası 1. Türk Diasporası Sempozyumu sona erdi.

Eyyübiye’de Sağlık Halkın Ayağına Gidiyor

Esenyurt Mahalle Buluşmaları

Konak’ta Meme Kanseri Farkındalığı İçin Pembe Yürüyüş

Kadınlar sağlık atölyesinde meme kanseri hakkında bilgilendirildi

İnegöl’de “Aile Okulu” Eğitimleri Başlıyor

Ambalaj Atık Sözleşmesini Yeniledik

10 yeni körüklü otobüs teslim alındı

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE ÜZÜM SIKMA MAKİNESİ VE SERA PROJESİ DESTEĞİ!

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

‘RENKLİ PERDE ÇOCUK SİNEMA GECELERİ’ ETKİNLİĞİ ÇOCUKLARI EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

KONYA VALİSİ İBRAHİM AKIN’DAN BAŞKAN HASAN KILCA’YA ZİYARET

Yaşar ve Yavaş Yozgatlıların Pikniğine Katıldı

PAZARKAPI PROJESİ YILBAŞI ÖNCESİ HİZMETE GİRECEK

-LİGİN 2. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0 KARŞIYAKA : 3

Türkiye Yüzyılında 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu

6. KİTAP GÜNLERİNİN RESMİ AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

Iğdır Belediyesi, personellerine periyodik muayene ve tetkiklerini bu yıl da yapmaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç: “Talas Mevlana Yağmur Suyu Hattı İmalatımızı Tamamladık”

ORDU’NUN İLK EMEKLİHÂNESİ HİZMETE GİRDİ

Su Kesintisi Duyurusu