Doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay

BASIN BÜLTENİ

Doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, doğrudan temin alım ilanlarını www.bursa.bel.tr adresinden yayınlayarak teklif vermek isteyen tüm tedarikçilerin ilgili teklif formuna ve teknik şartnameye kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor.

Bursa’nın katılımcılık ve şeffaflık anlayışıyla yönetilmesine büyük önem veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, doğrudan temin alımlarına isteyen herkesin rahatlıkla katılabilmesi için yeni bir hizmeti daha devreye aldı. İlanlar, www.bursa.bel.tr adresinde bulunan İnteraktif kısmından ‘Doğrudan Temin İlanları’ sekmesinde yayınlanırken, teklif vermek isteyen tüm tedarikçiler web sitesinden ilgili teklif formuna ve teknik şartnamesine ulaşabiliyor.
Alım ile ilgili teklif vermek isteyen tedarikçiler web sitesindeki fiyat teklifini doldurarak teklif verme tarihi ve saatine kadar mail yoluyla gönderebiliyor. İlan ile ilgili iletişim için ilgili satın alma memurlarına telefon ve mail yoluyla ulaşılabilir.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Bursa,Bursa Belediyesi

Meslek Fabrikası’na iki ödül

BAŞKANIMIZ, ŞEKER ECZANESİ'NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Başkan Doğan: “54 mahallenin su sorununu çözdük”

İstanbul’da Organize Suç Örgütüne “Kuyu-26” Operasyonu: 8 Şüpheli Yakalandı, 6’sı Tutuklandı

14. Amed Cup Tenis Turnuvası başlıyor

Balıkesir’de Gaziler Günü kutlandı