DOĞAYLA İÇ İÇE LAVANTA BAHÇESİ, ZİYARETÇİLERİNE HUZUR DOLU ANLAR SUNUYOR

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:11 0
DOĞAYLA İÇ İÇE LAVANTA BAHÇESİ, ZİYARETÇİLERİNE HUZUR DOLU ANLAR SUNUYOR

DOĞAYLA İÇ İÇE LAVANTA BAHÇESİ, ZİYARETÇİLERİNE HUZUR DOLU ANLAR SUNUYOR

 

LAVANTA BAHÇESİ, 25 TEMMUZA KADAR 12.00- 20.00 SAATLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAK

 

Aksaraylıları mor çiçeklerin büyüleyici kokularıyla bir araya getiren Lavanta Bahçesi, doğaseverlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Topakkaya Mevkii'nde, Gülüm Pişmaniye'nin arkasında konumlanan bu benzersiz bahçe, ziyaretçilerine doğanın kucağında huzurlu anlar yaşama fırsatı veriyor.

 

Bahçenin kapıları her gün 12.00- 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açılıyor. Mor çiçeklerin yaydığı hoş kokular eşliğinde yapılan yürüyüşler, ziyaretçilere doğanın içinde bir rahatlama ve yenilenme fırsatı sunuyor. Bahçe, aynı zamanda fotoğraf meraklıları için de ideal bir ortam sağlıyor; lavantalar arasında çekilen fotoğraflar, doğanın büyüsünü ve renklerini yakalamak isteyenler için harika bir fırsat oluşturuyor.

 

Lavanta Bahçesi'ne giriş ücretsiz. Lavanta Bahçesi, özellikle şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın sakinliğini ve güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir kaçamak noktası olarak öne çıkıyor. Topakkaya Mevkii'nde bulunan bu yeni doğal cennet, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmak için hazır bekliyor.

 

Lavantaların büyüleyici dünyasına adım atmak isteyen herkesi Lavanta Bahçesi'ni keşfetmeye davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu görüşlere yer verdi. “Geçen hafta yeni sezonuna merhaba dediğimiz Lavanta Bahçemizi henüz ziyaret etmediyseniz mor çiçeklerin büyüleyici kokusuyla ve doğanın sakinliğiyle sizi karşılayacak Lavanta Bahçemizi mutlaka görmelisiniz. Doğanın bize sunduğu bu huzur dolu anları birlikte yaşamak için sizi Lavanta Bahçesi'ne davet ediyorum. Lavanta Bahçemize gelip, bu eşsiz deneyimi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Lavanta Bahçesi'ne giriş ücretsiz olup, ziyaretçilerden doğaya saygı çerçevesinde davranmaları bekleniyor. Özellikle fotoğrafçılık meraklıları için muhteşem bir sahne sunan bahçe, unutulmaz anlar yaşamak isteyen herkesi 25 Temmuz tarihine kadar ziyaret etmeye davet ediyor.

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°