HDP 27.03.2024 12:21:03 0
Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında mizah sanatçısı Recep Demirkaynak ve Sanatçı Mesut Kurtis’i Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu’ Ramazan ayı etkinlikleriyle devam ediyor.

“Bereketin İzinde Diyarbakır’da Ramazan” mottosuyla düzenlenen etkinlikler kapsamında mizah sanatçısı Recep Demirkaynak izleyicileri güldürüp keyifli anlar yaşatırken, Sanatçı Mesut Kurtis ise sevilen ezgilerini seslendirdi.

Program plaket takdimi ile sona erdi.

“Çok keyif alıyoruz”

Etkinlikleri keyifle takip ettiğini ifade eden dinleyicilerden Gülcan Akyüz, şöyle konuştu: “Biz çok mutluyuz, çok keyif alıyoruz. Hemen hemen her akşam gelip annemle izliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Katılımcılardan Özlem Oruç ise, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bütün etkinliklere neredeyse her akşam katılıyoruz. Gerçekten keyif alıyoruz. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Artuklu’ya kazandırılan “Valilik Parkı” bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı

İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ AÇILDI

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına abonman kart denetimi