Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

HDP 26.03.2024 18:09:04 0
Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında Ziyafet Sofrası tiyatro oyununu ve Ammar Acarlıoğlu'nu ezgileri ile Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu’ Ramazan ayı etkinlikleriyle devam ediyor.

“Bereketin İzinde Diyarbakır’da Ramazan” mottosuyla düzenlenen etkinlikler kapsamında tiyatro ve konser etkinliği düzenlendi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda Ammar Acarlıoğlu sevilen ezgilerini seslendirirken tiyatro sahnesinde ise Osman Doğan yönetmenliğindeki ‘Ziyafet Sofrası’ adlı oyun sahnelendi.

Etkinliklere katılan vatandaşlar tiyatro oyunu ile gülerken konserde ise eğlenceli vakit geçirdi.

Programlar sanatçılara plaket takdimi ile sona erdi.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Artuklu’ya kazandırılan “Valilik Parkı” bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı

İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ AÇILDI

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına abonman kart denetimi