Diyarbakır'da gerçekleşen UCLG-MEWA toplantısı başladı

DİĞER 25.10.2024 09:02:53 0
Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) toplantısı başladı.

Türkiye'den ve uluslararası alandan çok sayıda belediye başkanı ve katılımcının yer aldığı toplantıya Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan da gözlemci olarak katıldı.

"Yerel Diplomasi: Kentsel Geleceğin İnşası" başlığıyla yapılan ve iki gün sürecek olan toplantıda, birçok başlık altında oturumlar gerçekleştirilecek. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Serra Bucak'ın da açış konuşması yaptığı toplantıda, yerel yönetimler düzeyinde yaşanan sorunlara çözüm aranacak.

Van,Van Belediyesi

Büyükşehir’den Fahrettin Paşa Bulvarı'nda Yol Genişletme Çalışması

Temizlik Seferliğine Dargeçit İlçesi ile Devam Edildi

Siirt Belediyesi'nden 1100 Aileye "Hoşgeldin Bebek" Paketi Yardımı