Dinar’da ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık Makinaları ve Teknoloji Festivali kapsamında, Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

CHP 30.09.2024 17:11:16 0

Yarışmaya ilçemizin farklı köylerinden 10 kadın çiftçi katılım gösterdi. 20 soruluk bilgi yarışmasında kadın çiftçiler tarım ve hayvancılık alanındaki bilgilerini sergilediler.
Yarışmaya katılan her kadın çiftçiye ödüller verildi.
Ödüller, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Belediye Başkan Yardımcımız Serkan Utku, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü ile Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Yavuz Karakuyu tarafından takdim edildi.
Bu etkinlik, İlçemiz Köylerinden katılan kadın çiftçilerin bilgi birikimlerini geliştirmek ve tarım alanında farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir adım oldu.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Mudanya’da bilim dolu gece

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri

Kepez’in kaplanları hedefi yüksek tuttu

PAŞA KENT LOKANTASININ RESMİ AÇILIŞINI ÖZGÜR ÖZEL YAPTI

NİKOMEDİA SANAT FESTİVALİ ‘BİR ŞEHRİN HİKAYESİ’ İLE BAŞLIYOR

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ 3’NCÜ GÜNÜNDE İZMİTLİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATACAK

TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

İZMİT BAL GÜNLERİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI!