Dinar Spora Sezonun İlk Maçında Başarılar Diliyoruz.

CHP 10.10.2024 22:26:37 0
Dinar Spora Sezonun İlk Maçında Başarılar Diliyoruz.

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Kulüp Başkanımız Ahmet Uğur ve Dinar Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Suçıkan’daki kahvaltı programında Dinar Belediye Spor oyuncuları ile bir araya gelerek Sporcularımıza Bu Gün Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor’a karşı Oynanacak Olan Maçta Başarılar Diledi.
Belediye Başkanı Veysel Topçu, oyunculara ve teknik ekibe sezon boyunca başarılar dileyerek, Dinar Belediye Spor’un hedeflerine ulaşacağına inandığını belirtti. Kahvaltı sonrası, günün maçına dair başarı dileklerini yineleyen Başkanımız Veysel Topçu, “Sizlerin her zaman yanındayız, sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.
Bu Gün Saat 14:00’da Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor’a Karşı İlçe Stadyumumuzda Oynanacak Maça Tüm Halkımızı Dinar Belediye Spor Kulübüne Desteğe Bekliyoruz !

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Büyükşehir Personellerine ‘Etik ve Davranış İlkeleri’ Eğitimi

Buca’nın eğitim kimliği Dijital Dershane ile güçleniyor

Manisa’da Bir İlk; Kent Lokantası ve Halk Mandıra Açıldı