Tarih: 08.10.2024 10:26

Dinar Belediyespor’umuz Lige Galibiyet İle Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Belediyespor’umuz Lige Galibiyet İle Başladı
1. Amatör Ligi’nin ilk haftasında Dinar Belediyespor’umuz, ilçemiz stadyumunda oynanan karşılaşmada Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Dinar Belediyespor’umuz 5-1’lik net bir skorla kazanması ile sonuçlandı.
Karşılaşmayı; Dinar Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanımız Selçuk Gönüllü, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Başkomiser Tolga Pazar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Av. Ali Arıkan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Nuri Çetin, İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü, Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanımız Ahmet Uğur, Dinar Belediyesi Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda taraftar takip etti.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Belediyespor’umuzu tebrik ederken, buraya gelerek takımımızı yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —