CHP 14.10.2024 19:37:33 0

Dinar Belediyesi Başkan Yardımcımız Serkan Utku ve DAK95 Arama Kurtarma ekipleri, Dinar Arama Kurtarma 1995 Derneği, Dinar Doğa Sporları Derneği, Belediyemize bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve personelleri, Zabıta Müdürlüğü Temizlik ekipleri, ve Milli Parklar ekipleri, Pınarlı Köyü Norgas piknik alanında çevre temizliği gerçekleştirdi.
Bu etkinlik, bölgenin doğal güzelliklerinin korunmasını sağlamak ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla organize edildi.
Belediye Başkan Yardımcımız Serkan Utku’nun da katılımıyla gerçekleştirilen bu çalışmada, doğanın korunmasının ve temiz tutulmasının hayati önemi vurgulandı.
Ayrıca, orman yangınlarının en büyük sebeplerinden birinin piknik alanlarında alınmayan tedbirler olduğu bir kez daha hatırlatıldı.
Bu tür çevre temizliği etkinlikleri ile halkımızın doğa bilinci artırılırken, daha temiz ve yaşanabilir bir çevrede vakit geçirmeleri hedeflenmektedir. Çalışmalara katılan tüm ekiplere teşekkür ederiz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Kepez ragbide güç artırımı