Dinar Belediye Sporumuzun’da yer aldığı 1. Amatör Lig'de, Grup ve Fikstür Belli Oldu.

CHP 26.09.2024 21:27:38 0
Dinar Belediye Sporumuzun’da yer aldığı 1. Amatör Lig

Dinar Belediye Sporumuz C Grubu'nda mücadele edecek.
Bu grupta rakiplerimiz İhsaniye Belediye Spor, Demirçevre Spor, Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor, Balçıkhisar Belediye Spor ve Ortapınar Köyü Gençlik Spor olacak.
Açıklanan fikstüre göre, takımımız ilk maçını ilçemiz stadyumunda, Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor Takımı ile Mücadele Edecek.
Dinar Belediye Sporumuza C Grubunda Karşılacağı Rakipleri karşısında yürekten başarılar diliyoruz.
Takımımızın yanında olalım, destekleyelim!
Sen Yoksan Bir Eksiğiz!

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU ULUSLARARASI KENT TİYATRO FESTİVALİ ETİMESGUT TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

ARDAHAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK