CHP 28.10.2024 21:35:35 0
Dinar Belediye Spor’umuz Ligde Yoluna Namağlup Devam Ediyor!

Dinar Belediye Sporumuz, 1. Amatör Lig’in 3. hafta karşılaşmasında, 26 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’te Balçıkhisar Belediye Spor ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı etkileyici bir performansla 5-0 kazanan Dinar Belediye Spor’umuz, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.
Karşılaşmada Dinar Belediye Spor’umuz adına golleri; İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, Emrullah Tepe, Yılmaz Daldal, Erhan Arslan ve Oğuzhan Özyiğit Kaydetti.
Karşılaşmanın devre arasında gençlerimiz için anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve ilçe protokolümüz, 8-15 yaş arasındaki çocuklara Dinar Belediye Spor formalarını hediye ederek gençleri spora teşvik etti.
Bu özel etkinlik, belediye meclis üyemiz ve iş insanımız Ahmet Acar’ın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Desteklerinden dolayı Ahmet Acar’a teşekkür ediyoruz.
Maçın sonunda Belediye Başkanımız Veysel Topçu, takımımızı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Mücadeleyi; İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Tolga Pazar, Haydarlı Belediye Başkanımız Süleyman Çetinkaya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ali Arıkan, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Bayram Ceylan, Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanımız Ahmet Uğur, Belediye Meclis Üyelerimiz, İş İnsanı İlhan Demirel ve çok sayıda vatandaşımız izleyerek takımımıza destek verdi.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 28 Ekim Pazartesi günü Dinar İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklerde tüm halkımızla bir araya geliyoruz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Hoş Geldin Bebek Çantası Satın Alınacaktır