Dinar Belediye Sporumuz, 26 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’te ilçemiz stadyumunda Balçıkhisar Belediye Spor ile 3. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

CHP 26.10.2024 04:43:00 0

Takımımızın bu önemli mücadelesinde yanlarında olmak, onlara destek vermek için tüm halkımız ilçemiz stadyumunda 14:00’da oynanacak karşılaşmaya davetlidir.
Unutmayın, sen yoksan bir kişi eksiğiz!

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ CUMHURİYET BAYRAMI’NI 101’İNCİ YILA YAKIŞIR KUTLAYACAK

Kamuoyunun dikkatine

CUMHURİYET SANATÇILARI LÜLETAŞI’NI YORUMLUYOR