Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.

CHP 11.10.2024 23:15:42 0
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, 9-13 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya’da Antalya Ticaret Borsası (ATB) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla düzenlenen YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.
YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarında protokol tarafından günün anlam ve önemine binaen konuşmalar gerçekleştirdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valimiz Hulusi Şahin, Eski Dışişleri Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanımız Prof.Dr.Muhammed Zeki Durak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Hacısüleyman, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Çandır tarafından fuarın açılış konuşmaları yapıldı.
Açılış töreninin ardından Belediye Başkanımız Veysel Topçu, fuarda çevre bölgelerden gelen yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantları gezdi.
Bölgeye özgü tarım ürünleri, el sanatları ve gıda ürünlerini inceleyen Belediye Başkanımız Veysel Topçu, stantlardaki yerel üreticilerle de sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Bu tür organizasyonların yerel ürünlerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına büyük katkı sağladığını belirterek, fuarda emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.
Fuara İlçemizden Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

FRİG VADİSİ CUMHURİYET TURU

Büyükşehir ile Latin ve nostalji rüzgarı esecek

Kardeş kent Kırcaali’den dostluk ziyareti

Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi

Kübranur, Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi Sayesinde Tam 26 Kilo Verdi

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AKRAN ZORBALIĞI VE SAĞLIKLI BESLENME ÜZERİNE EĞİTİCİ SEMİNER

Başkan Böcek’ten gençlere tavsiyeler

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.

Ortahisar Belediyesi 2025 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi kabul edildi.

28.3°