Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

CHP 23.10.2024 23:55:16 0

Ziyaret sırasında tarım sektörü ve bölgedeki çiftçilerin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ahmet Demir, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Bekir Gündoğdu ve Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Fikret Şükrü Şener Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER