Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Sefa Pide İşletmesinin Açılışına Katıldı.

CHP 5.10.2024 22:44:16 0

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, 2 Ekim 2024 Çarşamba Günü Saat 14:00’da Adliye Mahallesi Dr. Ali Eren Caddesi Üzerinde Hizmete Başlayan Sefa Pide İşletmesinin Açılışına Katıldı.
Sefa Pide İşletmesinin Açılışına; Dinar İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Tolga Pazar, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Dinar İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle ve Vatandaşlarımız Katıldı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu Açılışını Yaptığı İşyerini Gezerek İşyeri Sahibleri Sefa Yıldırım ve Burak Yıldırım’a Hayırlı Kazançlar Diledi.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Altin Portakal’da Hikayemiz Birlikte, Geleneksel Kortej Antalya Caddelerinde