Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına Katıldı.

CHP 24.09.2024 18:39:27 0

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, 23 Eylül 2024 Pazartesi Günü Saat 11:30’da Fatih Mahallesi Kekik Sokak’ta Hizmete Başlayan Kuzey Katmer
İşletmesinin Açılışına Katıldı.
Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına; Dinar İlçe Kaymakamımız Kemal Duru Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve Kıymetli Eşi Aydan Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Tolga Pazar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Engin Güven Kabakçı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan ve Vatandaşlarımız Katıldı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu Açılışını Yaptığı İşyerini Gezerek İşyeri Sahibi Ömer Göktaş’a Hayırlı Kazançlar Diledi.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Raket Sporları Turnuvası’nda kazananlar belli oldu

Başkan Kaya, Orhan Karakullukçu’nun cenaze merasimine katıldı

Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Doyasıya Eğlendi

Otogar önünde geri sayım başladı

Dinar Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknoloji Festivali’ne Tüm Halkımız Davetlidir!

İZMİT BELEDİYESİ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Karakılçık ekmeği BESAŞ bayilerinde