Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Kardeş Şehirler buluşması çerçevesinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

CHP 12.10.2024 11:13:45 0

İlimiz’in kardeş şehri Ankara’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen Ziyaret’e Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ile birlikte ilçe belediye başkanlarımız da katıldı.
Toplantıda iki şehir arasındaki kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ve işbirliklerinin geliştirilmesi konuları ele alındı.
Heyet, şehirlerinin kalkınmasına yönelik projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunarak, ortak çalışmaların önemine vurgu yaptılar.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, toplantının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a ilçemizin simgesi olan Suçıkan maketini hediyesini takdim ederken “Maketini sunduğumuz İlçemiz Suçıkan Dinlenme Tesisleri’nde her sezon 500.000 in üzerinde Ankaralı vatandaşımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.
Başkanımız Veysel Topçu, bu ziyaret sırasında esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerine sohbet etti.
Ardından düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, yerel yönetimlerin iş birliği ve dayanışmasının önemine vurgu yaptı.
Etkinliğin devamında, tohum ekimi gerçekleştirilerek, doğaya ve tarıma verilen desteği simgeleyen bu sembolik etkinliğe de katılım sağlandı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Bursaspor Yönetimi’nden Başkan Şadi Özdemir’e ziyaret

Büyükşehir, Kadınları Önceleyen Projelere İmza Atmayı Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir ‘Dünya Kız Çocukları Günü’nü Kutladı