Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile bir araya geldi.

CHP 24.10.2024 21:48:31 0

Ziyaret sırasında yerel yönetim ve bölgenin genel sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Görüşme, yerel siyasetin güçlendirilmesi ve iş birliği olanaklarının artırılması açısından verimli geçti.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN ALANYA’NIN GELECEĞİNİ KURTARAN KARAR

Her 100 istek ve şikâyetten 96’sı sonuçlanıyor

Başkan Bozbey, “Bursalıların menfaatleri bizim birinci önceliğimizdir”