Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Isparta II. Turizm ve Gastronomi Fuarının açılışına Katıldı

CHP 8.10.2024 13:16:19 0

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Isparta’da düzenlenen II. Turizm ve Gastronomi Fuarının Açılışına Katıldı.
Gökkubbe Fuar Alanında gerçekleştirilen etkinliğe Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü katıldı.
Fuarda, bölgenin turizm potansiyeli ve gastronomi kültürü üzerine çeşitli sunumlar ve etkinlikler düzenlendi.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, fuar boyunca bölgesel ürünlerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmaları yakından inceleyerek, turizm ve gastronomi alanında yapılabilecek iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Göçebe Tuvaller Karma Sergisi Ziyarete Açıldı

İSTANBUL’UN EN UĞRAK NOKTALARINDAN KARAKÖY YERALTI GEÇİDİ YENİLENDİ

Kadın voleybol takımından ilk maç ilk galibiyet