Tarih: 14.10.2024 17:26

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, ilçemizde faaliyetlerine yeni başlayan Özel Dinar Hedef Özel Öğretim Kursu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, işletme sahipleri Tugay Turan ve Zeynep Turan’ı tebrik eden Belediye Başkanımız Veysel Topçu, işletmenin ilçemize önemli katkılar sağlamasını temenni etti ve başarılar diledi.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanımız Veysel Topçu, işletme sahibi Zeynep Turan’a belediyemiz logolu bir saat hediye ederken, kursa gelen öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere yazı tableti de armağan etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git