Tarih: 18.10.2024 14:51

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Ali Erbeği ve yönetim kurulu tarafından Kemer/Antalya’da düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıda, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ele alınarak çözüm önerileri üzerinde duruldu. Görüş ve öneriler, gerekli makamlara iletilmek üzere istişare edildi.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, yerel yönetimlerin esnafla olan iş birliğinin önemini vurgulayarak, esnafın kalkınmasına yönelik çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Toplantıya, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kale Belediye Başkanımız Erkan Hayla, 6. Bölge Birliği ESKKK Başkanımız Ahmet Tural, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Metin Sipahi, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan vekilimiz ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle’de Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git