Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum’u makamında ziyaret etti.

CHP 12.10.2024 10:24:59 0

Bu anlamlı ziyaret, güçlü iş birliği ve dostluk ilişkilerinin pekiştirilmesi açısından önemli bir fırsat sundu.
Ziyaret sırasında, yerel yönetimlerin çalışmaları, projeleri ve gelecekteki iş birliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, misafirperverliği için Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Ali Osman Horzum’a teşekkür ederek, ilçemizin simgesi olan suçıkan maketini hediye etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

ŞEHİTKÂMİL’E 2 YENİ PARK

“MİSAFİR HİZMETLERİ YETİŞTİRME” PROGRAMI KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Kariyer Merkezi İş Gücü Piyasasının Fotoğrafını Çekiyor

Silahtarağa ve Eyüp Merkez’deki komşularımızla buluştuk

“HER ZAMAN İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Dördüncü Kent Lokantası Menemen’de açıldı

Esenyurt’ta Sanat Sokağa Taşacak…

Kocagöz’den özel eğitim öğrencilerine müjde!

“ÇOCUKLARIMIZA KOL KANAT GERECEĞİZ”