Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP 14.10.2024 20:17:35 0

Gerçekleştirilen bu ziyaret, iki belediye arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve yerel yönetim hizmetlerini geliştirmeye yönelik projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yapıldı.
Görüşmede, bölgesel kalkınma, altyapı projeleri, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi önemli konular ele alındı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, misafirperverliğinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, ilçemizin simgesi olan suçıkan maketini hediye etti.
Bu anlamlı hediye, Dinar’ın kültürel değerlerini tanıtma ve iki şehir arasındaki dostluğu pekiştirme amacını taşıdı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

İETT KAPILARINI PATİLİ DOSTLARINA AÇTI

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 14 EKİM

YENİSOFÇA İMECE FIRINI AÇILDI