Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dazkırı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Cevat Çetiner’i ziyaret etti.

CHP 16.10.2024 03:34:06 0

Ziyarette, şoför esnafının karşılaştığı zorluklar, ulaşım sektörüyle ilgili yerel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine verimli istişarelerde bulunuldu.
Ziyarete; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Dazkırı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Hüseyin Çetiner ve Dazkırı Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mustafa Çetin’de Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

VANDALLAR İŞ BAŞINDA

Son başvuru tarihi 18 Ekim

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek’i makamında ziyaret etti.

SÜMEYYE BOYACI İZMİR SPOR ZİRVESİ’NDE

Uysal, ‘İhracat ajansı şart’