Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir ve parti teşkilatı ile bir araya geldi.

CHP 24.10.2024 06:03:36 0

Ziyarette, ilçedeki güncel sorunlar, siyasi gelişmeler ve yerel yönetimlerin halkla ilişkilerinin güçlendirilmesi gibi konular masaya yatırıldı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Büyükşehir’den çiftçiye büyük destek

TEPEBAŞI'NDA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

FRİG VADİSİ CUMHURİYET TURU BAŞLADI

Kardeş Şehir Nürnberg ile “Şehrini Tasarla” Projesi Başladı

6. Antalya Turizm Fuarı başladı

ESKİŞEHİR’DE GOLDEN HORN BRASS RÜZGÂRI

Farkındalık için Pembe Işık!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanımız Faruk Duha Erhan ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanımız Büşra Dişçioğlu Çetinöz’e bir ziyarette bulundu.