Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanımız Faruk Duha Erhan ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanımız Büşra Dişçioğlu Çetinöz’e bir ziyarette bulundu.

Ziyarette, yerel ve bölgesel kalkınma, ilçenin ihtiyaçları ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanımız Ali Arıkan, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Başkan Çavuşoğlu, Antalya’da turizmcilerle bir araya geldi

TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Cumhur İttifakı Ortağı MHP’ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Yatağan bıçakları dünyaya tanıtıldı

Esenyurt Belediyesi Sağlık Hizmetleri ile Vatandaşların Yanında...

Konak’ta Temizlik Harekatına Yeni Halka

KARTAL BELEDİYESİ’NİN ‘MALZEMENİ AL GEL’ ATÖLYESİ BAŞLIYOR

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR’A ZİYARET

İlçe Genelindeki Antrenman Sahaları Yenileniyor

Van depreminde yaşamını yitirenler anıldı

Eş Başkan Bucak: Barışın olmadığı coğrafyada belediyecilik hizmetleri eksik olur

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Cumhuriyet Bayramına Özel Turnuva

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanımız Veysel Gök’ü makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı

Kayalıklarda mahsur kalan keçiler kurtarıldı

Eş Başkanlar, TBB Genel Sekreteri Yıldız ve Girne Belediyesi heyeti ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden afet ve farkındalık semineri

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir ve parti teşkilatı ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Büyükşehir’den çiftçiye büyük destek

Eyyübiye’de Kaçak İmalathaneye Baskın

TEPEBAŞI'NDA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI