Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Ziraat Odası Başkanımız Ramazan Gündüz’ü makamında ziyaret etti.

CHP 16.10.2024 11:17:33 0

Ziyarette, bölgedeki tarımsal faaliyetler ve çiftçilerin sorunları ele alındı.
Ziyarete; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Başkan Seçer, Binlerce Üretici Kadınla Buluştu