Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP 16.10.2024 15:10:16 0

Ziyaret kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Başmakçı İlçe Başkanımız İbrahim Köroğlu ve parti teşkilatıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Veysel Topçu, bölgenin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarete; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Parti Yöneticileri ve Partililerde Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

BAŞKAN HÜRRİYET, DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI’YI ZİYARET ETTİ

ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU HİZMETE SUNULUYOR

Eyüpsultan’da bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Mobil Sağlık Tarama Etkinliği

5 AYDA 50 BİN TONUN ÜZERİNDE ASFALT!

Büyükşehir’den Manyaslı üreticilere süt otu tohumu desteği

Güzeller Kemer Belediyesi’nde

MEM’den renkli sezon açılışı