Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanımız Selçuk Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

CHP 16.10.2024 12:08:27 0

Ziyarette; bölgenin gelişimi için atılacak adımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, komşu ilçelerle dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Ziyarete; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi Başmakçı İlçe Başkanımız İbrahim Köroğlu ve Başmakçı Ziraat Odası Başkanımız Ramazan Gündüz’de Katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

ODUNPAZARI'NDA YÜZME EĞİTİMİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI