Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu başkanlığında, belediyemize ait birim amirleriyle belediyemiz meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

CHP 9.10.2024 21:58:42 0

Belediyemiz meclis salonunda Gerçekleştirilen Toplantıya; Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Belediye Başkan Yardımcımız Serkan Utku, Yazı İşleri Müdürümüz Cemal Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürümüz Mehmet Ali Özel, Zabıta Müdürümüz Rahmi Onur Özkan, İtfaiye Müdürümüz Sinan Özçelik, İnsan Kaynakları Müdürümüz Serdar Akgün, Satın Alma Müdürümüz Hüseyin Aygün, Destek Hizmetleri Müdürümüz Hüseyin Özcan, Fen İşleri Müdürümüz Osman Erdinç Alpan, İmar Müdürümüz Filiz Esen, Gelirler Müdürümüz Ahmet Güleç, Veteriner Hekimimiz Ramazan Özsarı, Su Arıza Amirimiz Kazım Çelik, Kanalizasyon Amirimiz Mesut Çetin, Puantörümüz Vedat Yılmaz, Suçıkan Park Tesisleri Müdürümüz Nedim Sezer, Elektrik Etüt Amirimiz Murat Kartal, Bilgi İşlem Amirimiz Hakan Cengizay, Park ve Bahçeler Amirimiz Ali Özdemir katıldı.
Toplantıda, ilçemizin kalkınması ve belediyemizin sunduğu hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi amacıyla birim amirleriyle istişarelerde bulunuldu.
Belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve verimli ulaştırılması için yapılacak yeni projeler, mevcut sorunlar ve çözüm yolları üzerinde duruldu.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, belediye personelinin özverili çalışmalarını takdir ederken, ilçemiz için daha kaliteli hizmetler sunmak adına kararlı adımlar atılacağını belirtti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

ALANYA BELEDİYESİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ SAHİLDE DOYASIYA EĞLENDİ

Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”

HALK EKMEKTEN BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA: HALK EKMEK HALK SÜT TESİSLERİNİ SATIN ALIYOR

Trabzon Ortahisar Belediyesi, “Ortahisar Yazar Buluşmaları” düzenliyor.

ERDEM ÖZKAN QUINTET İLE CAZ KONSERLERİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Kemer Belediye Spor fırtına gibi