Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Çankaya’ya bir ziyarette bulundu.

CHP 22.10.2024 18:30:21 0

Ziyarette, tarım sektörünün karşılaştığı zorluklar, yerel çiftçilerin ihtiyaçları ve tarımsal üretimin artırılması için yapılacak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Motosiklet Çalıştayı Kapsamında Pratik Eğitim Gerçekleşti

25. Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular başladı

Merkezefendi'de Yetişkinlere Yönelik İngilizce Kurs Kayıtları Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN BAĞIŞ

CUMHURİYET KUPASINDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Re-Form-1 Sergisi Ziyarete Açıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

“YUVAMIZ ÇEŞME” REİSDERE VE OVACIK’TA HAYATA GEÇİYOR

14. Antalya Kitap Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor