Tarih: 22.10.2024 18:30

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Çankaya’ya bir ziyarette bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, tarım sektörünün karşılaştığı zorluklar, yerel çiftçilerin ihtiyaçları ve tarımsal üretimin artırılması için yapılacak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git