Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser’e bir ziyarette bulundu.

CHP 22.10.2024 14:57:28 0

Ziyaret sırasında, bölgedeki sanayi ve ticaret faaliyetleri, iş dünyasının talepleri ve ekonomik kalkınmayı hızlandıracak projeler üzerinde görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Büyükşehir’in Doyran zaferi

Demre Belediye Başkanı’ndan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Esenyurt’ta Yıllardır Bozuk Olan Yollar Yenileniyor!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Suat Diler’e bir ziyarette bulundu.

Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Siper’i makamında ziyaret etti.

KARTAL’DA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI

HÜSEYİN AYSAN VEFAT İLANI